În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
2 kg de aripioare de pui
1 linguriță praf de boia
Ulei Unisol cu ierburi aromatice cu ardei iute, roșii și busuioc
1 lingură de sare
PENTRU SOSUL DE GRĂTAR
100 ml sos de rosii/bulion
50 ml espresso
1 lingură de oțet de vin roșu
1 lingură de suc de lime
½ lingură de sare
Se ung aripioarele de pui cu Ulei Unisol cu ierburi aromatice cu ardei iute, roșii și busuioc, apoi se adaugă boia și sare și se lasă la marinat timp de 30 de minute.
Când grătarul este bine încins, se așează aripioarele pe grătar și se întorc după aproximativ 5-10 de minute. Între timp, se amestecă ingredientele pentru sos într-un bol. Chiar înainte ca aripioarele să fie bine rumenite se ung cu sosul preparat și pe o parte și pe celaltă, folosindu-se o pensulă. Se mai lasă 2-3 minute, apoi se iau de pe grătar.
Se servesc cu garnitură la alegere.
Poftă bună!