În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
2 ouă
4 linguri de smântână
200 g bacon
150 g făină
30 g parmezan
1 plic praf de copt
Unisol, ulei de primă presă
Se ia un castron și se bat bine ouăle. Peste ele, se toarnă o lingură de Unisol, ulei de primă presă și se adaugă smântâna. Se bate totul bine.
Se taie baconul cubulețe. Se pune Unisol, ulei de primă presă la încins într-o tigaie și se prăjește baconul până devine ușor crocant, iar parmezanul se dă pe răzătoare.
Se amestecă baconul prăjit și parmezanul în compoziția de ouă. Se presară făina și praful copt. Se amestecă bine până se obține un aluat omogen.
Se toarnă aluatul în forme și se baga la cuptor pentru 25-30 de minute, până când brioșele se rumenesc.
Poftă bună!