În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
3-4 cartofi (mari-medii)
16 ciuperci (mari-medii)
1 ceapă
2 căței usturoi
150 g cașcaval
Sare/Piper
Unisol cu ierburi aromatice, rozmarin, oregano și busuioc
Se spală foarte bine coaja cartofilor, se învelesc în staniol și se pun la copt într-o tavă.
Între timp se pregătește umplutura: se toacă ceapa mărunt, se taie ciupercile în cubulețe mici. Se pune Unisol cu ierburi aromatice, rozmarin, oregano și busuioc într-o tigaie încinsa, apoi se adaugă ceapa și ciupercile tăiate, se asezonează cu sare și piper și se călesc. Se pisează ușor usturoiul și se adaugă și el în tigaie, lăsându-se la călit în continuare. Dacă se lasă apă, se va scurge.
Se scot cartofii copți din cuptor și se lasă la răcit (nu de tot, aproximativ 5-7 minute). Se taie la jumătate, apoi se scobesc: se scoate interiorul cartofilor cu o lingură.
Se amestecă ciupercile călită cu o treime din cașcavalul ras și se umple interiorul cartofilor. Restul cașcavalului ras se presară pe deasupra.
Se introduc cartofii umpluți la cuptor pentru încă 5 minute, apoi se pot servi.
Poftă bună!