În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Chec cu măsline și șuncă

200 g făină

50 g măsline negre

50 g măsline verzi

300 g șuncă presată

200 ml lapte

1 ardei gras roșu

2 castraveți în oțet

5g praf de copt

200 g cașcaval ras

4 ouă

1 legătură pătrunjel

Sare și piper

Unisol, ulei de primă presă

Mod de preparare

Se mixează ouăle într-un bol adânc până devin spumă și se adaugă făina, praful copt și laptele. Se amestecă bine pentru a nu rămâne cocoloașe.
Se toacă mărunt măslinele, castraveții, șunca presată, pătrunjelul și ardeiul și se adaugă toate peste compoziție, împreună cu cașcavalul. Se potrivește cu sare și piper după gust. Se pun 50 ml de Unisol, ulei de primă presă și se amestecă.
Se toarnă compoziția într-o tavă de chec tapetată cu hârtie de copt. Se coace timp de 40-45 de minute la cuptorul încălzit la 180 de grade. Se lasă la răcit și se feliază.

Poftă bună!