În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
200 g făină
50 g măsline negre
50 g măsline verzi
300 g șuncă presată
200 ml lapte
1 ardei gras roșu
2 castraveți în oțet
5g praf de copt
200 g cașcaval ras
4 ouă
1 legătură pătrunjel
Sare și piper
Unisol, ulei de primă presă
Se mixează ouăle într-un bol adânc până devin spumă și se adaugă făina, praful copt și laptele. Se amestecă bine pentru a nu rămâne cocoloașe.
Se toacă mărunt măslinele, castraveții, șunca presată, pătrunjelul și ardeiul și se adaugă toate peste compoziție, împreună cu cașcavalul. Se potrivește cu sare și piper după gust. Se pun 50 ml de Unisol, ulei de primă presă și se amestecă.
Se toarnă compoziția într-o tavă de chec tapetată cu hârtie de copt. Se coace timp de 40-45 de minute la cuptorul încălzit la 180 de grade. Se lasă la răcit și se feliază.
Poftă bună!