În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
½ plic praf de copt
150 g zahăr
200 g făină
2 ouă
2 mere ionatane
1 linguriță scorțișoară
Unisol, ulei de primă presă
Se ia o formă de copt, se unge cu 20 gr Unisol, ulei de primă presă și se lasă deoparte.
Se ia un bol și se amestecă ouăle cu zahărul până se obține un amestec cremos.
Se toarnă 150 g Unisol, ulei de primă presă peste crema de ouă. Se adaugă făina și praful de copt și se amestecă bine, apoi se pune și scorțișoara.
Se toarnă compoziția în forma de copt.
Se taie felii subțiri de măr, cu coajă și fără sâmburi și se așează pe deasupra.
Se bagă la cuptor pentru 45 de minute, apoi se lasă la răcit.
Poftă bună!