În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
500 g fasole galbenă
400 g costiță de porc
1 morcov
1 ceapă
100 g suc de roșii
1 ardei gras
1 legătură mărar
Sare după gust
Unisol, ulei de primă presă
Se spală fasolea, se curăță și se taie în bucăți potrivite. La fel și costița de porc (se spală și se porționează).
Se ia o oală, se pun 2-3 linguri de Unisol, ulei de primă presă și se lasă la încins. Se toacă ceapa mărunt și se pune la călit în oală, alături de bucățile de costiță. Se lasă 3-4 minute, după care se adaugă 2 litri de apă și se lasă la fiert 20 de minute. Se pune și sare.
Se adaugă fasolea și se mai lasă la fiert încă 10 minute.
Se taie ardeiul cubulețe și morcovul rondele. Se adaugă legumele și sucul de roșii și se lasă la fiert la foc mic.
Când legumele sunt fierte, se presară mărar pe deasupra.
Se servește cu smântână.
Poftă bună!