În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
12 ciuperci mari (tip grill)
Pătrunjel
3 caței usturoi
100g roșii cherry
Sare și piper
6-8 linguri Ulei Unisol Bun în prăjituri
6 linguri Parmezan ras
1 lingură pesmet
Spală ciupercile, scoate-le codițele și așează-le într-o tavă de copt.
Toacă mărunt codițele, amestecă-le cu roșiile tocate, parmezanul, usturoiul strivit, pesmetul și condimentele.
Umple pălărioarele ciupercilor din tavă cu amestecul de mai sus.
Stropește-le cu puțin ulei Unisol, apoi pune-le la cuptor 15 – 20 minute, la 200°C.
După ce s-au rumenit, presară pătrunjel tocat peste ele.
Servește ciupercile umplute cu pâine prăjită, la masă cu familia ta!