În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
Ulei Unisol cu ierburi aromatice - rozmarin, oregano, busuioc
4/6 ciuperci champignon mari
150g șuncă sau bacon
1 ou fiert tare
100g cașcaval dat pe răzătoare
Sare, piper
Verdeață proaspătă
Ciupercile se curăță, se așază fără codițe într-o tavă de cuptor cu pălărioarele în sus. Se condimentează cu sare și piper și se umplu cu șuncă/bacon și oul tăiate cubulețe mici. Se stropește totul cu Ulei Unisol cu ierburi aromatice – rozmarin, oregano, busuioc și se lasă tavă în cuptor la 180°C timp de cca. 20′.
Înainte de a scoate preparatul din cuptor, se presară pe fiecare ciupercă cașcaval ras și se lasă încă 5 minute până ce cașcavalul se înmoaie.
Preparatul se servește cald, presărat cu verdeață proaspătă.