În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
Ulei Unisol de prima presa ierburi aromatice – ardei iute, busuioc și roșii
1 conopidă
3 linguri parmezan ras
3 linguri pesmet
1 usturoi
cimbru
100 ml smântână dulce
sare
piper
½ linguriță boia dulce
Într-o tavă de cuptor, pe hârtie de copt, se așază conopida tăiată buchetele mici, se stropește cu ulei Unisol ierburi aromatice – ardei iute, busuioc și roșii Unisol ierburi aromatice, se presară parmezan și pesmetul, se condimentează cu sare și piper și se amestecă toate ingredientele.
Usturoiul se pune întreg în folie de aluminiu și se așază în tavă cu conopidă. Se condimentează cu sare și piper, cimbru și ulei.
Se lasă la cuptor 15-20 de minute, la 200 grade.
Sosul: se desface miezul usturoiului copt, se pasează cu furculița, se adaugă două linguri de ulei Uei Unisol ierburi aromatice – ardei iute, busuioc și roșii, smântână dulce și boia dulce.