În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
Ulei Unisol cu ierburi aromatice – Roșii, usturoi și busuioc
2 bucăți cotlet de porc cu os
Ciuperci champignon brune – 300 g
Ciuperci Shimeji brune – 100 g
2 căței de usturoi
100 de ml vin alb – sec
Sare, piper
Coriandru
Cotletul se așază într-o tavă stropită cu ulei Unisol cu ierburi aromatice – Roșii, usturoi și busuioc, sare, piper, usturoi și 250 ml apă. Se bagă la cuptorul încins la 200-220 grade, până când carnea se rumenește și se pătrunde ușor cu furculiță. Separat, într-o tigaie, se sotează ciupercile în ulei Unisol cu ierburi aromatice – Roșii, usturoi și busuioc. Se condimentează cu sare, piper și se stinge cu vin. Se lasă pe foc până se evaporă vinul și se folosește ca și garnitură pentru cotlet.
Se servește cald, asezonat cu verdețuri și un pahar cu vin roșu sec.
Timp de preparare : 60 min
Dificultate : ușor