În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
6-8 cartofi potriviți
4 bucăți cotlete de miel
Unisol ulei de primă presă
Unisol ulei cu ierburi aromatice, cu rozmarin, oregano și busuioc
crenguțe de rozmarin
4 căței de usturoi
sare, piper
Se spală și se taie cartofii, se condimentează cu sare și piper (după gust).
Se ia o tavă, se adaugă cartofii și din belșug se toarnă Unisol cu ierburi aromatice roșii, usturoi și busuioc. Se dau la cuptor, pentru 15 min, la 180 grade.
Cotletele de berbecuț se asezonează cu Unisol cu ierburi aromatice rozmarin, oregano și busuioc și se frig într-o tigaie cate 2-3 minute pe fiecare parte.
Se așează cotletele de miel peste cartofi și se stropește totul cu Unisol, ierburi aromatice, cu rozmarin, oregano și busuioc, apoi se introduce tava la cuptor pentru 20-30 minute.
Poftă bună!