În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
Ulei Unisol de primă presă
500 g ficăței
2 linguri pastă de tomate sau 200 g sos de roșii
100 ml apă
1-2 căței de usturoi
cimbru, sare și piper
În prealabil, se curăță ficățeii și se lasă 5-10 minute în apă rece înainte de a-i pune la prăjit.
Într-o tigaie încăpătoare, se adaugă ulei Unisol de primă presă, cățeii de usturoi și după aproximativ 1 min, se adaugă ficățeii. Se perpelesc la foc mic cu grijă, să nu se ardă. Când ficățeii s-au pătruns se adaugă pasta de tomate ori sosul de roșii, cimbru, sare și piper. Se completează amestecul peste și se mai lasă pe foc 10 minute.
Se pot servi alături de mămăligă, după gust.