În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Fursecuri cu nuci și stafide

3 ouă

3 căni de zahăr

3 ½ căni făină

50 g nuci întregi

50 g stafide

Unisol bun la prăjituri, cu arome de rom, nucă de cocos și vanilie

Mod de preparare

Se setează cuptorul la 180 de grade, de preferat se folosește și funcția de ventilație.
Se ia un bol și se amestecă ouăle cu zahărul și se bat până se topește zahărul, iar compoziția devine spumoasă.
Se folosesc 120 ml de Unisol, bun la prăjituri cu arome de rom, nucă de cocos și vanilie și se adaugă treptat împreună cu făina, în timp ce se amestecă constant pentru a se încorpora bine făina.
Se ia o tavă, se tapetează cu hârtie de copt, apoi se toarnă compoziția cu o linguriță în forme rotunde (se păstrează o distanță de 3-5 cm între formele de compoziție, întrucât acestea își vor mări dimensiunile în timpul coacerii).
Pe fiecare formă se pun în mijlocul ei alternativ câte 2-3 mieji de nucă sau 2-3 stafide (în funcție de dimensiuni).
Se introduce tava la cuptor și se lasă timp de 10-15 minute, până fursecurile devin aurii.
Poftă bună!