În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
Ulei Unisol de primă presă cu ierburi aromatice – Ardei iute, busuioc, roșii
4 cartofi dulci
1 conservă fasole roșie
1 conservă mare porumb
Frunze de rucola
Sare, piper, zahăr brun
1 cățel usturoi
Cartofii dulci se curață de coajă, se taie cubulețe și se pun pe hârtie de copt, într-o tavă pentru cuptor. Se condimentează cu sare, piper și o linguriță de zahăr brun. Se adaugă un cățel de usturoi zdrobit, se stropește totul cu Ulei Unisol cu ierburi aromatice – ardei iute, busuioc, roșii și se lasă la cuptor timp de 20 min. sau până când cartofii se pătrund ușor cu o furculiță.
Astfel gătiți, cartofii se așază într-un bol, se adaugă conservele de fasole și porumb, scurse bine de lichid, frunzele de rucola, se condimentează cu sare, piper și se asezoneaza cu Ulei Unisol cu ierburi aromatice – ardei iute, busuioc, rosii.
Se amestecă totul pentru a se pătrunde de gust. Preparatul se poate folosi ca garnitură delicioasă pentru carnea de pui, porc sau vită.