În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
300 g limbă de porc
1 ceapă mare
2 fire de praz
300 g măsline
2-3 linguri pastă de tomate
Condimente: 2 foi de dafin, piper boabe, coriandru, pătrunjel verde
Unisol cu ierburi aromatice, roșii, usturoi și busuioc
Se pune limba la fiert împreună cu toate condimentele, pentru aproximativ 40 de minute la foc mediu. După fierbere, se toacă și se îndepărtează pielițele, iar apa în care a fiert se păstrează.
Se taie ceapa mărunt. Se ia o tigaie, se adaugă Unisol cu ierburi aromatice, roșii, usturoi și busuioc și se lasă la încins, apoi se pune ceapa și se călește. Se adaugă și măslinele și se țin câteva minute la călit. Se taie prazul rondele și se pune în aceeași tigaie cu ceapa și măslinele și se lasă la foc mic până se înmoaie bucățile de praz. Se adaugă apa păstrată de la fierberea limbii astfel încât să acopere toate ingredientele și se lasă să fiarbă la foc mic.
Se adaugă și limba tăiată și se lasă la fiert în continuare. Spre finalul procesului de fierbere se pune pasta de tomate.
După ce fierbe bine, se introduce la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.
Se asezonează cu sare și piper.
Poftă bună!