În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
500-600 g de praz (doar partea albă)
2 cepe medii
3-5 linguri Unisol, ulei de primă presă
300 ml suc de roșii
150-200 g măsline negre
ardei roșu și ceapă verde
pătrunjel
o foaie de dafin
1-2 căței de usturoi
Se taie prazul și ceapa în rondele de 1,5 cm. Se toacă ardeiul în cubulețe. Se pun ceapa și prazul într-o tigaie și se lasă 5 minute la călit cu 3-5 linguri de Unisol, ulei de primă presă. Se adaugă ardeiul și cățeii de usturoi tocați sau zdrobiți și se amestecă totul. Se adaugă sucul de roșii, foaia de dafin și măslinele și se lasă la foc mediu 5-6 minute. Se adaugă sare și piper după gust. Înainte de servire se adaugă pătrunjel tocat.
Poftă bună!