În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Mazăre cu carne de pui

50 ml de ulei Unisol de primă presă

1 piept de pui

1 cutie mare de mazăre

1 ceapă

1 morcov

2 linguri pastă de tomate

sare, piper, verdeață

Mod de preparare

Într-o cratiță se încinge uleiul Unisol în care se călește pieptul de pui tăiat fâșii. Se adaugă ceapa tocată mărunt și morcovul felii.

Se pune și mazărea, se adaugă apă, până se acoperă ingredientele în întregime și se fierbe totul la foc mic până ce carnea se frăgezește. Mâncarea trebuie să rămână cu suficient lichid, iar dacă scade prea tare, se mai adaugă puțina apă.

La final se pune pasta de tomate, se condimentează cu sare, piper, după gust, și se mai lasă la fiert cam încă 5 minute.

Se servețte după preferință cu pătrunjel sau mărar proaspăt.