În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
Ulei Unisol de primă presă
1 dovlecel
2 roșii
5 cartofi
Sare, piper
Cimbru
Felii de brânză topită
Din cartofi, se prepară un piure tare (vâscos). Dovlecelul se taie felii pe lung și se prăjesc într-o lingură de ulei Unisol de primă presă. Într-o tavă de cuptor se așază un strat de felii de dovlecel, peste care se întinde piure de cartofi, apoi se adaugă felii de brânză topită, iar deasupra roșiile tocate cubulețe. Se continuă în aceeași ordine până se umple tavă.
Turnam la final 2 linguri de ulei Unisol de primă presă peste musaca și băgăm tavă la cuptor încins la 180 de grade. Se lasă la cuptor cel mult 30 de minute. Se lasă la răcit pentru a putea fi tăiată și se poate servi.