În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
180 g ciocolata neagra
2 lingurite de cacao
2 linguri de zahar
3 linguri de faina alba
1/2 plic praf de copt
2 oua mari
2 linguri de ulei Unisol
2 linguri alune sau miez de nuca zdrobit
Amesteca bine cu un mixer ouale si zaharul, pana se obtine o crema usor spumoasa.
Adauga apoi Unisol amesteca bine si adauga cele doua lingurite de cacao, cele trei linguri de faină, plus praful de copt. Alunele se pun la urma, o parte direct in compozitie, alta parte doar la suprafata, pentru decor. Foloseste alune proaspete, pentru un plus de naturalete.
Toarna compozitia fie in patru forme mici, fie intr-una mai mare (formele unse cu Unisol).
Coacerea se face la 160 de grade Celsius timp de 20 de minute. Cuptorul trebuie sa fie incins inainte.