În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Omletă țărănească cu cartofi

500 g cartofi

5 ouă mari

1 ceapă

5 linguri de ulei Unisol, ulei de primă presă cu ierburi aromatice roșii, usturoi și busuioc

Mod de preparare

Se pune apa la fiert într-o oală mare. Se taie cartofii cubulețe și se adaugă în apa clocotită timp de 5-7 minute. Se adaugă Unisol, ulei de primă presă cu ierburi aromatice roșii, usturoi și busuioc într-o tigaie și se călește ceapa, apoi se adaugă și cartofii, care se călesc alături de ceapă pentru 1-2 minute. Se bat ouăle într-un vas separat, cu sare și piper, apoi se adaugă în tigaie peste cartofi și ceapa. Se întoarce pe partea cealaltă și se mai lasă la rumenit 5-7 minute.

Poftă bună!