În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
Ouă albe
1 albuș de ou
1 lingură de oțet
Șervețele cu model în mai multe straturi
Foarfecă
Pensulă
Se spală ouăle bine. Se ia o oală, se umple cu apă rece și se pune la fiert. Se adaugă o linguriță de oțet. Se fierb ouăle și se lasă la răcit.
Se ia un ou crud și se separă albușul de gălbenuș. Albușul se bate bine cu o furculiță.
Se iau șervețelele și se separă cu grijă straturile albe, de cel colorat. Se taie cu foarfeca modelul dorit.
Se ia un ou fiert și se unge cu albuș folosindu-se pensula. Se aplică modelul sau modelele decupate, apoi cu pensula înmuiată în albuș se trece din nou peste suprafața oului, apăsându-se ușor pentru a nu rămâne goluri de aer.
Se lasă ouăle la uscat la temperatura camerei, apoi se pun la frigider.
Sărbători Fericite!