În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
750 g brânză dulce de vaci scursă bine
250 ml smântână
200 g zahăr
7 ouă
130 g făină
100 ml Unisol Bun la Prăjituri, cu arome portocale, vanilie și lămâie
70 g griș
150 g stafide
Se ia un vas încăpător în care se sparg ouăle. Se adaugă zahărul și amestecă cu un tel sau cu mixerul până se obține o compoziție cremoasă; ulterior se adaugă brânza și se amestecă cu o spatulă. Se toarnă 100 ml de Unisol Bun la Prăjituri, cu arome de portocale, vanilie și lămâie și se amestecă bine până se omogenizează.
Se adaugă făină puțin câte puțin și se amestecă bine. La fel se adaugă și grișul (treptat), amestecându-se continuu până se încorporează bine. Se adaugă și smântâna, iar la final stafidele.
Se ia o tavă rotundă cu diametrul de 25 cm și se tapetează cu hârtie de copt. Se toarnă compoziția în tavă și se introduce în cuptor. Se lasă aproximativ 1 oră la o temperatură de 170 grade. Este gata când devine aurie în mijloc și maronie pe margini. Se lasă la răcit câteva ore, după care se poate servi.
Poftă bună!