În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
Ulei Unisol de primă presă cu ierburi aromatice - Roșii, usturoi și busuioc
1 păstrăv întreg eviscerat
1 borcan mic roșii uscate în ulei
2 căței usturoi
Verdeață proaspătă (pătrunjel sau mărar)
1 lămâie
Sare, piper
200g mălai
Păstrăvul se condimentează cu sare și piper și se prăjește pe grătar, tavă grill sau grill electric.
Separat, se pregătește garnitura de roșii uscate. Acestea se scurg bine de uleiul din conservă și se șterg cu un șervet de hârtie. Apoi se toacă cubulețe, se adaugă usturoiul pisat, verdeața tocată, se condimentează cu sare, piper și zeamă de lămâie.
Se amestecă bine, se așază peste păstrăv și se stopește totul cu Ulei Unisol cu ierburi aromatice – roșii, usturoi și busuioc.
Păstrăvul se servește, după preferință, cu mămăligă sau altă garnitură.