În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Păstrăv la grătar

2 păstrăvi proaspeți 300 g / bucata

½ lămâie

2 căței de usturoi

½ legătură de pătrunjel

sare, piper

1 lingură Unisol ulei de primă presă cu ierburi aromatice roșii, usturoi și busuioc

Mod de preparare

Se șterg păstrăvii cu șervețele pentru a nu se lipi de grătar, apoi se presară sare pe pielea păstrăvului și pe o parte și pe cealaltă și se lasă 15 minute.
Se tamponează din nou suprafața pielii, dar de data aceasta și în interior. Se asezoneză interiorul cu sare și piper.
Se unge bine pielea păstrăvului cu Unisol ulei de primă presă cu ierburi aromatice roșii, usturoi și busuioc.
Se încinge grătarul, se așează păstrăvii și se mențin aproximativ 6-10 minute pentru fiecare parte.
Se acompaniază cu lămâie și opțional, după gust, cu mujdei de usturoi.

Poftă bună!