În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
3-4 linguri ulei Unisol de primă presă
250 g ciuperci (de preferabil champignon)
50 g caju
1 ceapă mică
1 lingură pătrunjel proaspăt tocat
sare și piper după gust
Se călește caju-ul într-o tigaie la foc mediu până se rumenește ușor. Se toacă ceapa mărunt și se călește în uleiul Unisol de primă presă, la foc mediu, până devine transparentă. Se scoate ceapa și se adauga ciupercile în tigaie, lăsându-le până se rumenesc. Cu ajutorul unui robot de bucătărie, se mărunțește caju-ul până devine fin.
Se adaugă restul de ingrediente: ciupercile, ceapa, pătrunjelul tocat în prealabil, sarea și piperul și se mixează până cand se obține o consistență dorită. Se servește cu pâine prăjită și salată de sfeclă roșie.
Timp de preparare 20 min.
Dificultate ușoară