În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
Ulei Unisol cu ierburi aromatice - rozmarin, oregano, busuioc
2 fâșii piept de porc de 2,3 cm grosime
Cartofi noi
Sare, piper
Se pregătesc 2 fâșii de piept de porc de aproximativ 2, 3 cm grosime. Se condimentează cu sare și piper și se rulează în formă de melc, se fixează cu bețe de frigărui și se așază într-o tavă de cuptor.
Alături de carne, se așază cartofi noi condimentați cu sare și piper, apoi tot preparatul se asezonează cu Ulei Unisol cu ierburi aromatice – rozmarin, oregano și busuioc.
Pentru a nu se usca carnea și pentru a păstra umiditatea preparatului, se poate adaugă și un pahar de apă în tavă. Preparatul se bagă la cuptor la 190°C și este gata când carnea se pătrunde ușor cu o furculiță.