În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
2 linguri de ulei Unisol cu Ierburi Aromatice – Ardei Iute, Busuioc și Roșii
1 piept de pui dezosat
3 ardei Kapia
150 ml lapte
2 căței de usturoi
sare, piper
Se așază pieptul de pui într-un bol peste care se toarnă laptele, se pune usturoiul tăiat felii și se condimentează cu sare și piper. Se lasă la marinat 2-3 ore la rece (de preferat în frigider).
Se coc ardeii pe grătar, se curață de coajă și se lasă întregi. Puiul se gătește pe grătar, după ce în prealabil grătarul a fost încins foarte bine. Se condimentează cu sare și piper.
Se așază pe o farfurie, lângă ardeii copți și se asezonează cu ulei Unisol cu Ierburi Aromatice – Ardei Iute, Busuioc și Roșii.