În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Rață la cuptor

O rață întreagă

3 linguri miere de albine

1 lingură oțet balsamic

1 lingură sos de soia

4 linguri de ulei Unisol Bun în prăjituri

Zeama de la 2 portocale

Salvie

Sare

Piper proaspăt râșnit

Mod de preparare

Amestecă mierea, oțetul, sosul de soia, uleiul Unisol, zeama de portocale, salvia, sarea și piperul, pentru a crea o marinadă. Masează rața cu marinada, apoi las-o peste noapte la frigider.

Pune rața într-un vas termorezistent si las-o la cuptor, împreună cu sosul în care a stat la marinat, aproximativ o ora si jumătate, până se creează o crustă crocantă.

In timpul coacerii întoarce rața pe ambele parți, pentru a se coace uniform.

Surpinde-i pe cei dragi cu gustul bogat al raței coapte! Sigur le va plăcea!

Poftă Bună!