În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
O rață întreagă
3 linguri miere de albine
1 lingură oțet balsamic
1 lingură sos de soia
4 linguri de ulei Unisol Bun în prăjituri
Zeama de la 2 portocale
Salvie
Sare
Piper proaspăt râșnit
Amestecă mierea, oțetul, sosul de soia, uleiul Unisol, zeama de portocale, salvia, sarea și piperul, pentru a crea o marinadă. Masează rața cu marinada, apoi las-o peste noapte la frigider.
Pune rața într-un vas termorezistent si las-o la cuptor, împreună cu sosul în care a stat la marinat, aproximativ o ora si jumătate, până se creează o crustă crocantă.
In timpul coacerii întoarce rața pe ambele parți, pentru a se coace uniform.
Surpinde-i pe cei dragi cu gustul bogat al raței coapte! Sigur le va plăcea!