În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Rulou de curcan cu Hribi

piept de curcan

hribi intr-o cantitate proportionala cu pieptul

putin ulei

putin unt

frunze de busuioc

Mod de preparare

Bate pieptul ca pentru snitel (atentie, nu vrei sa-l rupi, pune o folie de plastic peste el) si unge-l cu putin unt. Presara sare si piper peste unt si intinde cateva frunze de busuioc peste acesta.

Taie hribii in cuburi mari (foloseste hribi congelati, se gasesc in supermarket), pune-i intr-o tigaie cu putin Unisol si soteaza-i pentru un minut si jumatate. Presara sare si piper peste ei. Aseaza hribii peste pieptul de curcan si ruleaza strans.

Ruleaza apoi pieptul in folie de plastic si pune-l intr-o tava cu orificii de scurgere, daca ai cuptor care are functie de gatit la aburi. Seteaza temperatura la 100 de grade Celsius si timpul la 30 de minute. Daca nu ai un astfel de cuptor, infasoara ruloul de curcan in folie de plastic apoi in folie de aluminu si lasa-l intr-o oala in care fierbe apa, pe foc mic, tot 30 de minute.

Dupa ce ai copt ruloul, scoate folia de pe el si lasa-l sa se raceasca.

Pentru o prezentare cu adevarat spectaculoasa, rumeneste-l intr-un amestec de unt cu Unisol, in care ai pus cateva ramurele de cimbru – ii va conferi o infatisare proaspata si apetisanta.

Poftă bună!