În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
600 de g de rasol de vita
3 morcovi mari
o radacina de patrunjel
3 cartofi
3 linguri de mazare
4 linguri de mustar
castraveti murati
germeni de ridiche
rosii cherry
ulei Unisol
Pune rasolul de vita (nu pui, nu curcan, nu porc) la fiert in apa cu putina sare. Cand va fi pe jumatate fiarta, pune trei morcovi mari, o radacina de patrunjel si trei cartofi noi – pentru ca sunt mai proaspeti. Acopera oala cu un capac si dupa 20 de minute stinge focul. Lasa legumele si carnea sa se raceasca incet, peste noapte. Mazarea, fiind prefiarta, trebuie oparita doar 3 minute. Pentru dressing, foloseste doua tipuri de mustar: unul dulce si unul dijonez.
Toaca legumele in cuburi mari. Separa carnea de cartilagii, pielite si oase si faramiteaz-o cu degetele. Amesteca mustarul cu trei linguri de Unisol pana vei obtine un sos cu consistenta unei maioneze, dar fara ou, mai lejer si mai natural. Amesteca toate ingredientele cu sosul si decoreaza cu germeni de ridiche si rosii cherry. Vei obtine o salata boeuf mai usoară, mai naturala dar cu acelasi gust grozav pe care-l stim cu totii din copilarie.