În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
300 g carne de pui fiartă
500 g ciuperci proaspete
1-2 castraveți murați
3 fire de ceapă verde
1 ardei gras roșu
Mărar/Pătrunjel
Sare/Piper
1 gălbenuș de ou proaspăt
1 lingură de muștar
Unisol, ulei de primă presă
Se pune carnea de pui la fiert, apoi se lasă la răcit și se bagă la frigider. Se taie în cubulețe mici de 1 cm după ce se scoate de la frigider.
Se toacă mărunt ceapa verde și verdețurile. Se taie în bucăți mici castraveții și ardeiul. Ciupercile se taie în felii potrivite, apoi se trag puțin la tigaie, folosind Unisol, ulei de primă presă.
Se ia un castron potrivit și se amestecă toate ingredientele amestecându-se ușor, pentru nu le strivi.
Se face o maioneză rapidă dintr-un gălbenuș proaspăt, 1 lingură de muștar, Unisol, ulei de primă presă și puțină sare. Se adaugă 2-3 linguri de maioneză în castron, peste ingrediente.
Se presară piper măcinat peste și se amestecă cu grijă.
Se pune la frigider.
Se poate servi cu pâine prăjită.
Poftă bună!