În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
50 ml ulei Unisol de primă presă
1/2 kg spanac proaspăt sau congelat
1 ceapă
1 cățel de usturoi
2 linguri smântână dulce
2 gălbenușuri
Sare și piper
Ouă ochiuri pentru servit
Pune uleiul Unisol într-o tigaie antiaderentă și călește ceapa și usturoiul tocate mărunt. Adaugă spanacul, o jumătate de cană de apă și lasă la fiert. Când a fiert spanacul, adaugă smântâna și gălbenușurile și condimentează cu sare și piper. Așează compoziția într-o tavă de tartă și introdu-o câteva minute la cuptor, 180 grade, aprox 10-15 min.
Scoate preparatul din cuptor atunci când spanacul prinde puțină crustă, și servește cu ouă ochiuri și pâine prăjită. Poftă bună!
Timp de preparare: 30 minute
Dificultate: ușor