În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
500 g costiță afumată
6 cartofi
2 morcovi
1 ceapă
Câteva fire de pătrunjel
400 ml suc de roșii
1 vârf de cuțit de piper
1 vârf de cuțit de sare
Unisol, ulei de primă presă
Se taie costița în bucăți potrivite. Se ia o tigaie, se pun 3-4 linguri de Unisol, ulei de primă presă, se încinge bine și se călesc bucățile de costiță. Se ia o oală și se pun la fiert bucățile de costiță până scade apa (aproximativ 1,5 ore). Între timp, se toacă ceapa mărunt, se dau morcovii pe răzătoare și se taie cartofii cubulețe, apoi se adaugă în oala în care au fiert costițele. Se adaugă și sucul de roșii și 300 de ml de apă, apoi se lasă la fiert până când cartofii sunt moi (fierți bine). Se condimentează cu sare și piper, se presară pătrunjel tocat și se servește cu murături.
Poftă bună!