În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Tocanita de ciuperci (reteta de post)

200g ciuperci

1 ceapă medie

5 - 6 linguri suc de roșii

½ cană apă

1 legatură patrunjel

2 linguri ulei Unisol Bun în prăjituri

Sare și piper

Mod de preparare

Poți prepara această rețetă folosind diferite tipuri de ciuperci (ex: champignon, ghebe, bureți) sau un mix de soiuri.

Toacă ceapa mărunt și pune-o la călit în uleiul Unisol. După ce devine transparentă, adaugă sucul de roșii, ciupercile tăiate feliuțe subtiri si apa. Acoperă tigaia cu un capac și lasă totul la foc mic, până scade. Spre sfârșit, potrivește gustul cu sare și piper, apoi presară patrunjelul tocat marunt.

Pune și de o mămăliguță, ca să se potrivească bine cu tocănița de ciuperci și cheamă-i pe toți, pentru că e gata masa! Poftă mare!

Poftă Bună!