În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Tocăniță de hribi și gălbiori

400 g hribi

400 g gălbiori

1 legătură ceapă verde

1 legătură usturoi verde

1 legătură mărar proaspăt

1 linguriță piper măcinat

Sare, după gust

250 ml vin alb demisec

Unisol, ulei cu ierburi aromatice, rozmarin, oregano și busuioc

Mod de preparare

Se curăță ceapa și usturoiul, apoi se taie rondele. Se pune Unisol cu ierburi aromatice, rozmarin, oregano și busuioc într-o tigaie și se lasă la încins. Se călesc rondelele de ceapă și usturoi pentru aproximativ 5 minute la foc puternic.
Se curăță ciupercile și se mărunțesc și se adaugă în tigaie. Se asezonează cu piper măcinat și sare. Se adaugă și vinul alb. Se lasă la gătit la foc mediu pentru aproximativ 15 minute (nu se acoperă cu capac). La final, se presară mărarul tocat pe deasupra.
Se servește alături de mămăliguță.
Poftă bună!