În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
1 ceapă mare
1 morcov
1 dovlecel mediu
1 vânătă medie
1 ardei gras roșu
4 roșii mari
4 linguri de suc de roșii
3 căței de usturoi
1 linguriță oțet
Sare/Piper
Unisol cu ierburi aromatice, rozmarin, oregano și busuioc
Se călesc ceapa tocată mărunt și morcovul ras folosindu-se Unisol, ulei cu ierburi aromatice, rozmarin, oregano și busuioc. Se taie în cubulețe vânăta, dovlecelul și ardeiul gras și se călesc și ele în uleiul încins.
Când s-au înmuiat legumele, adăugăm și roșiile decojite și tăiate cubulețe, împreună cu sucul de roșii, usturoiul zdrobit, oțetul, sare, piper și se lasă pe foc încă 3 minute.
Se adaugă ceapa și morcovul călite și o cană cu apă, apoi se lasă la foc mic până se evaporă lichidul.
Se presară pătrunjel verde pe deasupra și se poate servi.
Poftă bună!