În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.

Tocăniță de vară cu legume

1 ceapă mare

1 morcov

1 dovlecel mediu

1 vânătă medie

1 ardei gras roșu

4 roșii mari

4 linguri de suc de roșii

3 căței de usturoi

1 linguriță oțet

Sare/Piper

Unisol cu ierburi aromatice, rozmarin, oregano și busuioc

Mod de preparare

Se călesc ceapa tocată mărunt și morcovul ras folosindu-se Unisol, ulei cu ierburi aromatice, rozmarin, oregano și busuioc. Se taie în cubulețe vânăta, dovlecelul și ardeiul gras și se călesc și ele în uleiul încins.

Când s-au înmuiat legumele, adăugăm și roșiile decojite și tăiate cubulețe, împreună cu sucul de roșii, usturoiul zdrobit, oțetul, sare, piper și se lasă pe foc încă 3 minute.

Se adaugă ceapa și morcovul călite și o cană cu apă, apoi se lasă la foc mic până se evaporă lichidul.

Se presară pătrunjel verde pe deasupra și se poate servi.

Poftă bună!