În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
1 kg carofi noi (mai mici)
7 căței de usturoi
2 legături de mărar
1/2 linguriță turmeric
2-3 linguri Unisol ulei de primă presă cu ierburi aromatice rozmarin, oregano și busuioc
sare, piper negru
Se spală bine cartofii în coajă și se taie în sferturi sau jumătăți (în funcție de dimensiuni).
Se așează cartofii într-o tavă încăpătoare, apoi se stropesc bine cu Unisol ulei de primă presă cu ierburi aromatice rozmarin, oregano și busuioc și se amestecă până se răspândește uleiul peste tot.
Se zdrobesc cățeii de usturoi cu latul cuțitului și se strecoară printre cartofi. Se presară sare și piper, apoi se bagă la cuptor (180 grade) pentru 40-45 de minute, până ce cartofii sunt ușor de pătruns de furculița.
Se adaugă mărar și se îndepărtează din cățeii de usturoi (după gust), apoi se amestecă bine. Pentru a fi rumeniți bine, se mai bagă la cuptor pentru încă 5-7 minute la foc iute. Se servesc calzi.
Poftă bună!