În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
50 ml ulei Unisol de primă presă
300-400 g carne de vită
2 cepe
2 morcovi
1/2 țelină
1 păstârnac
100 g mazăre
2 linguri bulion
Borș
Verdeață
Sare și piper
Smântână pentru servit
Carnea se taie cuburi și se pune la fiert aprox 2 ore.
Separat, se călesc în ulei Unisol ceapa și restul legumelor tăiate cubulețe. Se adaugă legumele peste carne, se acoperă cu apă și se lasă la fiert.
Când legumele sunt aproape fierte, se adaugă și mazărea, borșul și bulionul, se condimentează cu sare și piper și se mai lasă 10 minute să fiarbă.
La final, se adaugă verdeața tocată mărunt.
Se servește ciorbă cu smântână și ardei iute.
Timp de preparare: 3 ore
Dificultate: medie