În viață e bine să lași o picătură de la tine, în mâncare mai bine pui o picătură de Unisol.
1 kg măruntaie miel (ficat, plămâni, inimă, rinichi, splină)
2 cepe mari
7 ouă
3 legături ceapă verde
3 legături usturoi verde
2 legături patrunjel
2 legături mărar
1 prapur miel
100 g smântână
Unisol, ulei de primă presă cu ierburi aromatice rozmarin, oregano și busuioc
Sare și piper – după gust
Se spală și se curăță organele și se pun la fiert. Apoi sunt tocate mărunt, la cuțit, ori trecute prin mașina de tocat. Se spală ceapa și usturoiul, se toacă mărunt și se trag la tigaie în Unisol de primă presă cu ierburi aromatice rozmarin, oregano și busuioc. Se spală și se toacă pătrunjelul, apoi se amestecă cu măruntaiele tocate, ceapa și usturoiul ușor călite. Se adaugă cele 4 ouă crude și se amestecă până se omogenizează compoziția. Se unge o tavă cu Unisol, ulei de primă presă, cu ierburi aromatice rozmarin, oregano și busuioc și se umple cu compoziție aproximativ jumatate de tavă, se așează ouăle fierte din loc în loc (în capete câte unul și unul la mijloc), iar apoi se acoperă cu restul compoziție.
Se bagă la cuptorul încălzit la 180 grade, pentru aproximativ 20-25 min.
Poftă buna!